fbpx
Skip to main content

Selskaber

En af de største italienske værdier er at samles om et bord sammen med venner og familie, og fejre livets mindeværdige øjeblikke med mad lavet med passion og kærlighed.

Vi tilbyder en række muligheder, blandt andet private dining i alle restauranter til større grupper, og pakker som kan skræddersys til jeres behov.

For at booke eller få yderligere information:

Pakker & menuer

Når du afholder dit arrangement på Luca, kan du vælge imellem en række pakker lavet til at passe til alle budgetter og ønsker. Når du booker til en gruppe over 15 personer skal du vælge en af vores selskabsmenuer, så vores restaurant kan være velforberedte til at byde jer velkommen. Al mad serveres family style, så I kan smage lidt af hvert, og pizzaerne serveres løbende, så I kan nyde dem imens de er varme.

Private dining

På alle vores restauranter har du mulighed for at booke restauranterne privat, eller at booke et af vores eksklusive private dining områder.

Afhængig af arrangementets omfang og karakter, kan du vælge det lokale som passer bedst til jeres behov:

Sæson & events

Luca er det perfekte sted at fejre særlige lejligheder hele året rundt, og vi giver jer mulighed for at vælge en menu som passer til sæsonen.

Ønsker I at booke et længere arrangement?

Se vores helaftenstilbud HER, og lad os skræddersy en menu som passer til jeres behov.

…. Hold også øje med fremtidige events – de vil blive slået op her.

Book dit selskab

Book bord