Trattoria Luca

Gammel Jernbanevej 20, 2800 Kongens Lyngby | We're Closed Now

5

t

h

i

n

2

0

1

9

9

t

h

i

n

2

0

2

0

1

2

t

h

i

n

2

0

2

1

Ciao a tutti!

Her kommer Trattoria Luca, en mellemsøster i Lucafamilien, som den mest modne og elegante, står hun parat til at rocke Lyngbys verden, en charmerende by som ligger 15 km nord for København.

Så hvis du føler for frisk hjemmelavet pasta lavet med enorm kærlighed og respekt for ingrdienserne, så hop på det første S-tog og mød os dér! Trattoria Luca er som en god flaske moden rødvin – den forventede kvalitet er der altid, og så gemmer der sig ofte en ekstra smagsoverraskelse i eftersmagen.

Vores italienske kokke er vores mest værdifulde aktiv hos Trattoria Luca. Deres passion, dedikation og evner som de har udviklet på siden deres barndom, hvor de blev nøje overvåget af deres mamas og nonnas, hvilket bringer ære og kærlighed und i menuen på Trattoria Luca.

Tag et kig ind i det åbne køkken og find en pizzasektion hvor det første der møder dig er store italienske smil og kyndige hænder, som former pizzadej som senere vil lande i den flotte kobberovn. Lige bag kobberslottet finder du pastastationen hvor variationer af frisk håndlavet pasta bliver blandet med nøje udvalgte ingradienser. Hver lørdag får vi en frisk levering af håndplukkede vine med unikke profiler og en endnu mere unik lørdagspris. Snup et glas eller flaske for at fuldende jeres oplevelse I godt selskab. Salute!

Opening Hours

Søn - Tor: 16:00 - 21.30 Fre - Lør: 16:00 - 22.30

Luca News

Any content - how do you handle