Pizzeria Luca

Gammel Strand 42, 1202 København | We're Closed Now

5

t

h

i

n

2

0

1

9

9

t

h

i

n

2

0

2

0

1

2

t

h

i

n

2

0

2

1

Ciao a tutti!

Velkommen til Pizzeria Luca - en restaurant i høj tempo, beliggende i hjertet af København og drevet af lidenskabelige, karismatiske italienere som vil byde dig velkommen med et stort smil og et "Ciao!" Det er her det hele startede og hvor "the Luca feeling" blev født. Når du træder ind i Pizzeria Luca vil du have mulighed for at udforske 4 unikke områder, hver med deres egen særlige vibe: et front-of-house med åbne arme og et køkken fyldt med italiensk energi, en hyggelig gårdhave som er åben hele året, gadeborde med udsigt til Københavns kanaler og vores charmerende førstesal, som er perfekt til selskaber.

Alle retter på Pizzeria Lucas menu er udviklet af italienske kokke, inspireret af opskrifterne fra deres familiekogebøger. Rustik antipasti sammensat af ingredienser leveret direkte fra Italien, autentisk pizzadej lavet med kærlighed i 72 timer, der giver en base for lækre pizze fuld af smag, og italiensk sød Dolci sammen med aromatisk espresso. Tørstig efter cocktails? Intet problem - snup et glas eller to italienske klassikere eller noget med et twist sammensat for at få dine smagsløg til at synge med på de italienske melodier. Har du lyst til vin? Efter et par runder med vinsmagning har vi udvalgt flasker, der vil bringe de bedste smage frem i retterne eller bare lade dig fordybe dig i det solrige vejr, mens du sidder ved dit bord i hjertet af de pulserende gader i København.

Opening Hours

Man - Tor: 16.00 - 22.00 Fre - Lør: 12.00 - 23.30 (køkkenet er lukket mellem 15.00 - 16.00) Søn: 12.00 - 22.00 (køkkenet er lukket mellem 15.00 - 16.00)

Luca News

Any content - how do you handle