Luca Piccolo

Rosenvængets Allé 6, 2100 København | We're Closed Now

5

t

h

i

n

2

0

1

9

9

t

h

i

n

2

0

2

0

1

2

t

h

i

n

2

0

2

1

Ciao a tutti!

Mød Luca Piccolo, vores lille perle som gemmer sig i de hyggelige gader på Østerbro. Lille af størrelse, stor i charme, personligheder og fuld af italienske smage I hver eneste ret.

Lad dig rive med af hyggen på Piccolo, med farverige rammer, som fremkalder minder fra jeres sidste tur til solrige Italien, vægge fyldt med billeder og vinranker i loftet, med druer klar til at blive plukket. Og når vi taler om druer, serverer vi dem også i glas, som aldrig er tomme eller kedelige! Vores hylder er fyldt med vine, og vi serverer altid mindst 15 slags på glas. De intime og samtidig livlige lokaler inviterer til at medbringe dem du har kær til at fejre private selskaber eller afholde temaaftener. Hvad end du ønsker dig, står vi klar til at danne rammerne for en mindeværdig oplevelse. Salute!

Det er ikke noget tilfælde at Luca Piccolos menu er fyldt af små antipastiretter, minipizza og mere end 15 slags vine på glas. Piccolo betyder lille og med dette lille og dog sigende ord på sinde, har vi kreeret en menu som er lavet til at udforske masser af smage af både mad og vin.

Hvordan ser den perfekte oplevelse på Luca Piccolo ud? Lad os servere jer et forfriskende glas aperitivo til at varme din mave op. Efter et par tåre er I klar til at prøve nogle af vores mange lækre antipasti fyldt med smage. Glem ikke at forkæle dine smagsløg med et godt glas vin, før i dykker ned i vores udvalg af minipizze, perfekt til at prøve lidt af hvert. Herefter serverer vi en kop aromatisk espresso sammen med vores lækre, cremede tiramisu eller autentiske cannoli. I skal selvfølgelig ikke forlade os på tung mave, so aftenen afsluttes med et glas forfriskende limoncello, perfekt til fordøjelsen og til at slutte af på en frisk note og et sidste ”salute!”
alt

Opening Hours

Kitchen Man - Søn: 16.00 - 21.00 Wine bar Man - Søn: 16.00 - till late  

Luca News

Any content - how do you handle